LAPSET
7-9 vuotiaat

LAJIT

Kaikilla 7-9v tunneilla on selkeä rakenne, johon kuuluvat alkutunnin huolellinen lämmittely-, vahvistus- ja liikkuvuusharjoitteet, keskivaiheen tanssiteknilliset harjoitussarjat sekä lopputunnista koreografioiden harjoittelu ja loppuvenyttelyt.

DANCE– tanssitunneilla tanssitaan monipuolisesti eri lajeja vaihtelevasti korostaen, sekä niitä luovasti sekoitellen. Tanssitunneilla tanssitaan mm. pop- ja hiphop-musiikkien siivittämänä esim. jazzia, nykytanssia, streetiä, showta, musikaalitansseja. Lisäksi tunneilla harjoitellaan alkeisakrobaattisia liikkeitä, tehdään lihaskuntoa ja liikkuvuuden kehittämisharjoitteita.    

SHOW– tunneilla harjoitellaan monipuolisesti tanssitekniikkaa, ilmaisua, improvisaatiota sekä koreografian harjoittelua. Tanssisarjoja tehostetaan eläytymisellä, liikekielellä, teatraalisilla elementeillä kuten esim. rekvisiitoilla ja akrobaattisilla liikkeillä ja nostoilla. 

 

TAITOTASOT

ALKEET– tunnilla ei tarvita aiempaa tanssitaustaa.

ALKEET/KESKITASO– tunnilla suositellaan vähintään yhden vuoden tanssitaustaa show-, baletti, mix- tai katutanssilajeista. Tunnin lopullinen taso määräytyy tunnin osallistujien mukaan.

KESKITASO– tunnilla suositellaan vähintään kahden vuoden tanssitaustaa show-, nyky-, baletti, dancemix- tai katutanssilajeista.

PUKEUTUMINEN
& VARUSTEET

Tanssia ja monipuolista liikkumista tukeva asu, kuten esim. tanssitrikoot ja toppi. Pitkät hiukset kiinni, paljaat varpaat, varvaspikkarit tai sukat, vesipullo.