ENTISET EDU-RYHMÄT OVAT NYT LD DANCERS ✨ HAE MUKAAN!

EDU-RYHMÄT OVAT NYT LOISTE DANCERS 🌟 HAE MUKAAN!

Koehakutilaisuus järjestettiin toukokuussa 2023. Seuraavat täydennyshaut LD Minit ja LD 1 ryhmiin elokuussa, ilmoittaudu mukaan toimisto@tanssipisteloiste.fi !💛

2014-2016 syntyneet (LD MINIT)

2012-2013 syntyneet (LD 1)

2009-2011 syntyneet (LD 2)

2005-2008 syntyneet (LD 3)

Loiste Dancers (entinen EDU) ryhmät on tarkoitettu yli 9-vuotiaille tanssijoille (LD MINIT alkaen 7v) aina aikuisikään asti, minkä jälkeen tavoitteellinen harrastus voi parhaimmillaan kehittyä tanssialan ammattilaisuuten. Loiste Dancers-toiminnan tavoitteena on tarjota tavoitteellista, pitkäaikaista ja motivoivaa harjoittelua sekä laadukasta ja yksilöllistä opetusta, jokaisen oma tanssijapolku huomioiden. 

Toiminnassa päälajina on showtanssi, mutta tanssijat harjoittelevat oheisina mm. tanssitekniikka ja fysiikkaharjoituksia, joiden lisäksi lukujärjestyksessä on mukana tukevia lajeja, kuten nykytanssia ja show attitude-tanssitunteja. 

LD-ryhmiin haetaan tanssijoita, joilla on vähintään kahden vuoden tausta tanssillisesta harrastuksesta tai vastaavasti tanssia lähinnä olevista lajeista, kuten voimistelusta tai taitoluistelusta. Tanssijan motivaatio ja kiinnostus tavoitteellista tanssiharrastusta kohtaan tulee olla korkea. Pyydämme tutustumaan LD-toimintaan tarkasti yhdessä, ennen toimintaan hakemista ja paikan vastaanottamista.

Mikäli herää kysyttävää, voitte olla yhteydessä Dancepakin kautta tai toimisto@tanssipisteloiste.fi 🌟 LD-toimintaan voi myös tutustua paremmin nettisivujen INFO välilehdeltä, kohdasta LD-toiminta.

Tervetuloa mukaan! 💛🌟

LöydäT meidät myös: