Tärkeää infoa ja päivämääriä

Kevätkauden kesto on 17 viikkoa (hiihtoloma vk 8 ei ole laskettu mukaan) 16.1.-21.5.2023.

POISSAOLOT: Omia poissaoloja saa käydä korvaamassa vastaavilla (oman ikä-ja taitotason) tanssitunneilla. Korvauskerrasta voi ilmoittaa dancepakin kautta tai korvaavan kerran tanssiopelle ennen tunnin alkua.

💛 Kevätkauden 2023 kausimaksujen ja sarjakorttien laskut nyt dancepakissa!

💛 vko 8 hiihtoloma, ei tanssitunteja

💛 ti 28.2. Ilmoittautuminen KESÄLEIREILLE käynnistyy www.tanssipisteloiste.com tai dancepakin *ilmoittaudu mukaan* kautta!

💛 pe-ma 7.-10.4. Pääsiäinen, ei tanssitunteja. Pääsiäisen takia peruutetut tunnit voi käydä korvaamassa vastaavilla tanssitunneilla (sama ikätaso) kevätkauden aikana.

💛 ma 1.5. Vappupäivä, ei tanssitunteja. Vappupäivän takia peruutetut tunnit voi käydä korvaamassa vastaavilla tanssitunneilla (sama ikätaso) kevätkauden aikana.

💛 ti 16.5. Ilmoittautuminen syksyn tanssitunneille käynnistyy!

💛 to 18.5. Helatorstai, ei tanssitunteja. Helatorstain takia peruutetut tunnit voi käydä korvaamassa vastaavilla tanssitunneilla (sama ikätaso) kevätkauden aikana.

💛 la 20.5.2023 Kevään oppilasnäytökset Kannusalissa, Espoon keskuksessa. Esiintyjinä kaikki Loisteen tanssijat taaperotanssista aikuisiin. Lisätietoa näytöksistä löydät Loisteen nettisivuilta ja kevään näytösten tarkemmat infot ”näytösinfo” osiosta Dancepakista.

💛 21.5. Kevätkausi päättyy ja tanssitunnit jäävät kesätauolle

💛 5.-9.6. Kesän tanssileiri 1 (esi-3. luokkalaisille) & 2 (4.-6.luokkaisille)

💛 12.-16.6. Kesän tanssileiri 3 (esi-3.luokkalaisille) & 4 (4.-6. luokkalaisille)

💛 21.6. Toimisto jää kesätauolle